PUBLICITAT

L'ECP es fusiona a Espanya per aterrar a la FAC el 2014

  • L'equip demana a la Federació dos corredors sub-23 per l'estructura
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'estructura d'ECP, quan es va integrar en el projecte de Grandvalira Foto: O. M.

El bloc ECP que va formar part de l'equip ECP-Continental Pro de Grandvalira fa dues temporades, ara s'ha fusionat a Espanya amb un altre equip, el Mútua Levante, per competir en Primera Divisió durant la temporada 2013 i esperar donar el salt a la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) de cara al 2014 amb quelcom més ambiciós. «És un projecte que segueix endavant», va assegurar ahir un dels directors de l'equip, Doménec Carbonell, que comptarà a més amb un espònsor especial, com és el logo i el nom de Xavi Tondo, el ciclista professional català que va perdre la vida al maig de 2011. Així mateix, l'equip ha demanat a la FAC un parell de corredors sub-23.

«Crec que aquest any és positiu que entrem en un projecte establert ja que ens garanteix un calendari, i així agafem embranzida per l'any vinent tornar a Andorra», va assegurar ahir Carbonell. De la mateixa manera, l'equip espanyol es va posar en contacte aquesta setmana amb la Federació Andorrana per tal de tenir dos ciclistes sub-23 a l'estructura, segons va afirmar Carbonell, tot i que la resposta de la federació va ser que, amb nivell, tenien d'edats superiors.

El Mútua Levante-Tondo, nom que serà l'oficial si no hi ha canvis d'última hora, ja té gairebé tancada la plantilla. Entre ells, encara falta per signar al campió de la Copa d'Espanya, Edu Prades, amb qui estan en negociacions.

EL PROJECTE FRANCÈS / L'altre front obert de què disposava la FAC és el projecte d'equip continental amb què treballa l'exprofessional francès Niels Brouzes. L'última hora és que segueix sense haver acord amb un espònsor principal, i Brouzes no vol mitges tintes. Així, el límit del dia 25 per inscriure's a l'UCI és a prop, tot i que sí que hi haurà col·laboracions entre Brouzes i la FAC.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT