PUBLICITAT

El nou centre 'indoor' de 'freestyle' retarda l'obertura fins al gener

  • La nau que s'està construint al costat de la Borda Mateu de Santa Coloma ja està tancada, abans de Nadal s'acabarà l'obra, i només restarà fer tots els testos oficials per poder-se inaugurar
21112012_centreindoor1
La nau del centre indoor pren forma a l'avinguda Santa Coloma. Foto: ANA/Marta Tort
El nou centre indoor de freestyle del Grup Maestre obrirà al públic finalment al gener després que l'obra s'hagi retardat un parell de mesos. Actualment, la nau que s'està construint al costat de la Borda Mateu de Santa Coloma ja està tancada, abans de Nadal s'acabarà l'obra, i només restarà fer tots els testos oficials per poder-se inaugurar. Des del Grup Maestre han explicat a l'ANA que el projecte donarà feina directa a una desena de treballadors, i que ja s'ha acabat de definir la política de preus, establint tarifes per a les classes, així com per als forfets setmanals, mensuals i trimestrals.
El nou centre indoor de freestyle, que s'anomenarà 360º extrem, no podrà aprofitar l'afluència de visitants prevista pel Pont de la Puríssima o pel Nadal, ja que les obres s'han retardat i finalment s'inaugurarà de cara al gener. Tal com han explicat a l'ANA des del Grup Maestre, un cop s'acabi l'obra civil, abans de les vacances nadalenques, es contactarà ambriders reconeguts per tal que duguin a terme les proves oficials per validar la instal·lació. Entre d'altres aspectes, les persones que testin els mòduls del centre hauran de determinar la seva capacitat, tot i que de moment ja s'ha fixat un aforament màxim de 60 persones per a la zona freestyle i també de 60 per a la zona skate.

Finalment, l'espai total del centre és de 2.000 metres quadrats, i comptarà amb la rampa d'snowflex, un material que simula la neu, més alta del món, de 14 metres. El projecte donarà feina directa a un total de deu treballadors: cinc monitors, tres cambrers per al bar i dos recepcionistes.

L'empresa ja ha definit bona part de la política de preus, i ha allargat fins a una hora i mitja el torn de la zona de freestyle, que té un cost de 20 euros, mentre que l'entrada a la zona skate es manté a un preu de 6 euros per cada torn de 5 hores. També s'han establert entrades combinades a les dues zones, a un preu de 24 euros, i s'han fixat els preus per les classes, a 33 euros les col·lectives i a 50 les particulars. Finalment, s'han creat forfets de cap de setmana (34 euros), setmanals (80 euros), mensuals (300 euros per 20 torns) i trimestrals (720 euros per 20 torns).

Des del Grup Maestre han destacat que l'objectiu és atraure tant professionals de les diferents disciplines que s'hi podran practicar, com públic en general. De fet, de moment es mostren molt satisfets de la rebuda que està tenint la nova instal·lació, ja que tenen el suport tant de diferents marques com de reconeguts riders. En general, segons l'empresa, tothom coincideix en assenyalar que 'ja era hora que algú apostés per aquest sector', malgrat la crisi econòmica, i que consideren que 'és un producte potent'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT