PUBLICITAT

Premis al reciclatge solidari i a les escoles verdes

  • L'Associació Carisma de la Massana es fa amb el primer premi
JOSEP ROMERO
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els premiats acompanyats d'autoritats, amics i familiars, ahir. Foto: ANA

El projecte Reutilització d'articles per donar-los una segona vida i recaptar diners per accions benèfiques va aconseguir el primer premi del Concurs d'Iniciatives ambientals, en l'apartat de col·lectius, que es va lliurar ahir dimarts en un acte que es va celebrar al Comú d'Escaldes-Engordany. L'autoria del treball correspon a l'Associació Carisma de la Massana, formada per 20 voluntaris que es dedica a recollir residus que venen posteriorment. Els diners que obtenen els donen a d'altres associacions solidàries o directament a accions benèfiques. Carisma es va portar un premi de 1.000 euros.

El segon projecte premiat porta per títol Parada solidària tots som NSORK dotat amb 500 euros i que és obra de l'AMPA del Col·legi Janer.

En l'apartat d'escolars i universitaris, el primer premi va ser per Salvem el gall de bosc de l'Escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp. El segon va anar a parar a l'Escola espanyola d'Escaldes-Engordany pel treball Reciclar i aprofitar

El premi especial per a la millor iniciativa empresarial de prevenció de residus amb 1000 euros de dotació va ser pel projecte anomenat 15 abans + 15 ara=30 anys de futur de l' Escola Andorrana de Maternal i 1a ensenyança de Sant Julià de Lòria.

L'edició d'aquest any ha registrat una menor participació en relació a anys anteriors, destacant l'absència de l'apartat de ciutadans i empresaris. El director de Medi Ambient, Marc Rossell, assegura que de cara a properes edicions caldrà un replantejament de les bases del concurs, la creació d'un premi especial per a les escoles verdes i alhora fer-lo més interactiu i moure'l per les xarxes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT