PUBLICITAT

Competicions per sumar

  • Martínez, Margarido, Palmitjavila, Segura, Bo; cognoms que volen fer-se lloc al patinatge
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cristina Martínez, durant la seva actuació de dissabte a l'Open Foto: TONY LARA

La Federació d'Esports de Gel té feina perquè busca patinadora de referència. N'hi ha, però de moment són molt joves, i triomfa la mentalitat de seguir lluitant. Són moltes les que esperen fer-se un lloc en la pista de gel, i per a elles l'Open i el Campionat Nacional del passat cap de setmana ha estat un perfecte banc de proves. A Canillo es va veure que totes evolucionen, incloent el benjamí Elvis Caubet, que progressa. Cristina Martínez, que va vèncer el Nacional en Novice Advanced, és la gran esperança. S'espera que sigui acceptada pel Comitè Olímpic Andorrà per defensar el Principat en els pròxims Jocs de la Joventut (FOJE).

És un treball que dóna resultats de mica en mica. La Federació parla d'anys, un parell com a mínim per veure com es millora en tècnica i en artística.

Pel que fa als resultats, en el Campionat Nacional Martínez va vèncer en Novice Advance per davant de Tània Margarido, amb triomf en Pre Novice per a Maria Palmitjavila, en juvenil per a Andrea Camp, en benjamí masculí per a Elvis Caubet, en benjamí per a Marta Mandicó, en debutants per a Lassaleth López, i en escola per a Paula Margarido. En L'Open, la guanyadora sènior va ser l'olímpica espanyola Sonia Lafuente (SAD Majadahonda), i en homes Felipe Montoya (Majadahonda). En Novice Advanced, Paula Monge (Majadahonda) va vèncer amb 69,94, mentre que la millor andorrana va ser Cristina Martínez amb 63,07 en la 5a plaça, mentre que 9a va ser Tània Margarido amb 60,06, les dues de l'Andorra Club Gel. En Pre-Novice va vèncer María Rodríguez (FC Barcelona) amb 64,93, i la primera patinadora del Principat va ser Maria Palmitjavila (43,71), que va ser 6a. 7a va acabar Alexandra Segura (43,24), i 8a Cristina Bo (41,36).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT