PUBLICITAT

Gerard Riart guanya amb claredat i és el nou president de la FAC

  • L'antic director tècnic presenta una junta continuista però plena de cares noves
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Gerard Riart és des d'ahir a la nit el nou president de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC). És, per tant, el relleu d'un Carles Barquin que fa quatre anys havia guanyat unes polèmiques i tenses eleccions a la presidència que van acabar en empat i es van haver de decidir, literalment, a cara o creu.

Així va guanyar Barquin però aquesta vegada el ja antic director tècnic s'ha proclamat vencedor a les urnes, amb una victòria clara per 58-20 contra Joan Elsen, que representava l'oposició.

Així doncs Riart mantindrà una línia continuista amb el seu predecessor tot i que la nova junta directiva està plena de cares noves. La seva mà dreta serà Agustí Guimerà amb el càrrec de vicepresident, David Albós serà el secretari general i Ivan Vila el tresorer. Com a vocals hi hauran Joan Munné, Douglas Pate, Roger González, Jesús Medrano, Joan Elsen i Joan Delgado. La directiva està formada per deu membres per a una federació que, segons recullen els estatuts, no està obligada a comptar amb un número imparell d'integrants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT