PUBLICITAT

Naturlàndia acomiada la directora Meri Cassi

  • Garcia continua en el càrrec i diu que l'empresa està «patint canvis»
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria va comunicar divendres passat a Meri Cassi, directora de Naturlània des del mes de abril d'aquest any, que prescindirien dels seus serveis, tal i com va informar ahir la cadena SER Andorra.

La societat Camprabassa, de laqual el Comú de Sant Julià de Lòria és accionista majoritari, va decidir rescindir el contracte de Cassi, que des del mes d'abril i juntament amb la directora d'operacions, Laura Garcia, assumia les tasques de direcció general després de la marxa de Ricardo Masegosa. Des del Comú de Sant Julià de Lòria van confirmar la notícia però no van voler explicar els motius de l'acomiadament, ja que consideren que no es tracta d'un càrrec públic sinó d'un empleat més d'una societat. D'altra banda, la directora d'operacions, Laura Garcia, que continua en el càrrec va defugir donar qualsevol explicació en relació a la qüestió, però sí va dir a l'ANA que l'empresa està patint canvis tenint en compte el creixement que està experimentant amb els projectes que s'han de posar en marxa pròximament, com és el parc d'animals.

Laura Garcia i Meri Cassi van assumir el passat mes de maig la responsabilitat d'estar al capdavant de Naturlàndia després que la cònsol major de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil, expliqués que s'havia arribat a un acord amb Ricardo Masegosa, l'antic director, per fer un «relleu ordenat i continuista» com a director de Naturlàndia. Segons la cònsol i el propi ex-director del parc temàtic, aquest va trametre al consell d'administració la voluntat de plegar per motius personals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT