PUBLICITAT

Puig: «Justo Ruiz no ha posat el càrrec a disposició però tampoc l'hauríem acceptat»

  • La junta de l'Andorra manté la confiança en el tècnic tot i dur 8 partits sense vèncer
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Justo -a l'esquerra- amb el seu ajudant Lucendo, fa un mes a Aixovall Foto: ÀLEX LARA

Per a la junta del FC Andorra no hi ha debat al voltant de l'entrenador. Justo Ruiz continua gaudint de la confiança en la cúpula malgrat que la ratxa negativa continua creixent. Són ja vuit partits sense guanyar –cinc derrotes, tres empats– amb l'agreujant del 0-0 del dissabte passat a casa contra el cuer Valls. Tot i així el gerent del club va deixar clar: «No hi ha tema Justo Ruiz. Res ha canviat. Té la nostra plena confiança».

El propi Justo Ruiz va assegurar fa quinze dies –quan portaven sis partits sense vèncer– que no tenia cap avís de la junta però que si no guanyava al cuer es plantejaria posar el seu càrrec a disposició. No ho ha fet, tal i com va confirmar ahir Puig: «No ha presentat res, però si ho fes tampoc l'hauríem acceptat. Volem que segueixi amb nosaltres, és la persona ideal per dirigir aquest vestidor i sabem que pot redreçar la situació».

Així doncs ni un mal resultat contra el cuer fa tremolar la cadira de Justo. Tampoc seria just fer-ho perquè des del primer partit de lliga els problemes amb les lesions estan afectant perquè a més són de jugadors importants. Cada setmana toca reinvenció. La vinent al camp del Sants, de nou i com a mínim no hi seran Ilde, Mejías o Toscano.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT