PUBLICITAT

La Policia deté quinze persones durant la darrera setmana per diversos delictes

  • D'aquestes, una ha estat per un delicte contra la salut pública, una altra contra el patrimoni, sis per delictes contra la seguretat col·lectiva i set per altres delictes
12112012_policia1
Edifici de la Policia d'Andorra. Foto: ANA
La Policia ha detingut quinze persones durant la darrera setmana, concretament del 12 al 18 de novembre. D'aquestes, una ha estat per un delicte contra la salut pública, una altra contra el patrimoni, sis per delictes contra la seguretat col·lectiva i set per altres delictes.
Els delictes contra la seguretat col·lectiva corresponen a positius per alcoholèmia. Així, el dimarts van detenir una dona, andorrana de 36 anys, amb una taxa d'1,68 g/l; dimecres els agents van detenir un resident espanyol de 24 anys, amb una taxa de 0,90 g/l., i un resident portuguès de 34 anys, amb una taxa d'1g/l. El passat dissabte es va detenir un resident espanyol de 31 anys, amb una taxa de 1,36 g/l; i finalment, aquest diumenge la Policia va detenir un andorrà de 19 anys, amb una taxa de 0,90 g/l i un altre andorrà de 20 anys, amb una taxa de 1,55 g/l.

Pel que fa al delicte contra la salut pública, aquest diumenge es va detenir a la frontera hispanoandorrana del riu Runer, un resident portuguès de 47 anys que accedia al Principat amb cocaïna. També aquest diumenge, la Policia va detenir un andorrà de 43 anys, com a presumpte autor de la sostracció d’un automòbil el mateix dia.

Segons ha informat la Policia, la resta de detencions han estat per diversos motius. El passat dimarts, a Sant Julià de Lòria, es va detenir un andorrà de 48 anys com a presumpte autor d’una agressió dins el domicili, així com de desobediència i resistència als agents de policia.

D'altra banda, aquest dissabte es va detenir un resident espanyol de 19 anys com a presumpte autor d'unes lesions produïdes amb arma blanca el passat 31 de juliol. El mateix dissabte es va detenir a Andorra la Vella una resident portuguesa de 43 anys, com a presumpta autora de desobediència, resistència i injúries als agents de policia. I també el dissabte es va detenir un resident italià de 52 anys com a presumpte autor del trencament d’una suspensió judicial del permís de conducció.

Finalment, aquest diumenge, la Policia va detenir un resident portuguès de 20 anys, com a presumpte autor d’unes lesions produïdes durant la matinada a l’exterior d’un local nocturn radicat a Andorra la Vella. També el mateix dia va ser detingut un andorrà de 39 anys a Escaldes-Engordany, com a presumpte autor d’unes lesions produïdes el mateix dia. I el diumenge al vespre es va detenir un andorrà de 48 anys a Sant Julià de Lòria, com a presumpte autor del trencament d’una suspensió judicial del permís de conducció.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT