PUBLICITAT

Martí diu als empresaris que ara 'no es tracta de quedar-se el tros més gran del pastís sinó de fer-lo créixer'

  • El cap de Govern ha parlat de la responsabilitat dels empresaris andorrans que estan compromesos amb el país i continuen lluitant pel creixement de la seva economia en el discurs de clausura de l'11è Fòrum de l'EFA
19112012_tonimarti2
El cap de Govern, Toni Martí, ha estat l'encarregat de clausurar el Fòrum de l'Empresa Familiar Andorrana. Foto: ANA / N.M.
El cap de Govern, Toni Martí, ha estat l'encarregat de tancar l'11è Fòrum de l'Empresa Familiar Andorrana, que enguany s'ha centrat en la diversificació econòmica. Durant el seu discurs de clausura, Martí ha agraït als empresaris el seu suport durant el procés d'obertura econòmica, i els ha indicat que ara 'no es tracta de veure qui es queda el tros més gran del pastís, sinó de fer-lo créixer'. Per això ha parlat de la responsabilitat dels empresaris andorrans que estan compromesos amb el país i continuen lluitant pel creixement de la seva economia. A més, els ha emplaçat a ser 'ambaixadors econòmics d'Andorra' convidant els seus socis a invertir al país, i a què ells mateixos segueixin invertint i confiant en el país.
El cap de Govern, Toni Martí, ha recordat als presents que un any enrere els va prometre l'obertura econòmica i que ara ja és una realitat. En aquest sentit, els ha agraït el seu suport i els ha reconegut que com a 'bons empresaris, i no especuladors' no han de témer, ja que 'quan un és bo en el que fa, competir no és una amenaça sinó una oportunitat'. 

Martí ha aprofitat l'ocasió per recordar que ja compten amb el compromís de diverses empreses estrangeres per instal·lar-se a Andorra, i ha indicat que a més de les noves tecnologies i el turisme sanitari també tenen interessos d'empreses centrades en la indústria lleugera. En aquest àmbit ha parlat d'una empresa especialitzada en remolcs sanitaris, però no ha volgut donar més detalls fins més endavant. 

L'11è Fòrum de l'EFA que s'ha celebrat aquest dilluns a l'Sport Hotels Village de Soldeu, amb el patrocini de Crèdit Andorrà, MoraBanc i Andbank, ha estat centrat en la diversificació econòmica. El vicepresident de l'EFA, Joan Tomàs, ha fet una valoració positiva de l'assistència a l'esdeveniment anual, i ha celebrat que en aquesta ocasió s'hagin pogut presentar iniciatives diverses d'emprenedors al país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT