PUBLICITAT

La primera fase de la remodelació de l'avinguda Meritxell estarà a punt l'estiu del 2013

  • Els cònsols de la capital i el conseller de Serveis Públics i Urbanisme, Eron Estany, han comparegut acompanyats dels responsables de les associacions de comerciants d'Andorra la Vella en una mostra d'actuació conjunta entre el Comú i els privats
19112012_pla embelliment comercial
D'esquerra a dreta: Sònia Yebra, presidenta de l'associació de comerciants de l'avinguda Meritxell; Jordi Minguillón, cònsol menor d'Andorra la Vella; Joan Babot, president de l'associació de comerciants de Prada Ramon i Na Maria Pla; Rosa Ferrer, cònsol major d'Andorra al Vella; Miquel Canturri, president de l'associació de comerciants del Centre Històric; Eron Estany, conseller de Serveis Públics i Urbanisme; i Joan Arderiu de l'associació de Petits Comerciants. Foto: ANA/ A.R.
Andorra la Vella ha presentat aquest dilluns al matí el pla de remodelació i transformació dels eixos comercials de l'avinguda Meritxell i de Prada Ramon i Na Maria Pla, així com la proposta de modificació de la rotonda de la Margineda que faciliti l'accés a la parròquia. La cònsol major, Rosa Ferrer, el cònsol menor, Jordi Minguillón, i el conseller de Serveis Públics i Urbanisme, Eron Estany, han comparegut acompanyats dels responsables de les associacions de comerciants d'Andorra la Vella en una mostra d'actuació conjunta entre el Comú i els privats. Rosa Ferrer ha destacat del pla 'l'acció global i la visió integral de la parròquia on hi ha el petit comerç com a motor econòmic', el qual començarà a veure els seus fruits l'estiu del 2013 quan una primera fase de la remodelació de l'avinguda Meritxell ja estarà executada. Ara s'està treballant en el plec de bases per al concurs d'idees que el Comú preveu aprovar amb la màxima rapidesa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT