PUBLICITAT

Ros retreu a CiU una campanya estrictament «independentista»

  • El candidat del PSC per Lleida creu que s'està amagant la crisi darrere del discurs sobiranista
EL PERIÒDIC
LLEIDA

Periodic
El candidat del PSC per Lleida, Àngel Ros, fent campanya electoral pel mercat del Barris Nord de Lleida Foto: ACN / ORIOL BOSCH

El candidat del PSC per Lleida, Àngel Ros, ha acusat a CiU de transmetre un missatge «estrictament independentista» des del Govern per amagar la crisi i confondre així a la ciutadania sobre el que s'ha de votar el pròxim 25 de novembre. A l'equador de la campanya electoral, Ros considera que els ciutadans estan «perplexos» perquè es pensen que s'ha de votar sobre la independència de Catalunya. D'altra banda, el candidat socialista ha reclamat l'exclusivitat de les carreres d'enginyers agrònoms, de forest i de veterinària per a la Universitat de Lleida (UdL) així com que Lleida pesi més a Barcelona i estigui present als llocs de decisió.

A l'equador de la campanya, el candidat del PSC per Lleida s'ha mostrat convençut que els ciutadans estan «perplexos» perquè es pensen que el pròxim dia 25 han d'anar a votar sobre la independència de Catalunya. Això es deu, segons Ros, al fet que CiU, des del Govern ha transmès un missatge «estrictament independentista» per amagar la crisi. Per aquest motiu, ha defensat que tot i estar pel dret a decidir i, si cal, fer un referèndum, el dia 25 s'ha d'anar a votar un govern que treballi per l'economia, superar la crisi, crear ocupació i ajudar a les persones.

D'altra banda, Ros ha apostat per tirar endavant tots els ensenyaments agraris, amb exclusivitat d'enginyers agrònoms, de forest i de veterinària a la UdL. Segons Ros, la carrera de veterinària que es va instaurar a Barcelona hauria d'estar a Lleida, continuant la que ja hi ha sobre Ciències i Salut Animal. Per aquest motiu ha demanat més pes per Lleida a Barcelona i que aquesta estigui en els llocs de decisió. Per Ros, el sector «fonamental» de Lleida ha de ser l'agroalimentari, amb el canal Segarra-Garrigues com a punter, per la qual cosa ha apostat perquè s'acabi i els pagesos s'hi puguin connectar amb uns preus de l'aigua «raonables».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT