El VPC treu una victòria agònica a Saint Jory (23-24)

saint jory

Taurinyà eludeix un rival en el duel amb el Villeneuve de fa una setmana ÀLEX LARA

El VPC va aconseguir ahir una valuosa victòria al camp del Saint Jory Burguières per 23-24 i es refà d'aquesta manera de la derrota de la setmana passada a casa davant el Villeneuve Pareage. Són quatre punts per al quinze que dirigeix Dídac Martínez que malgrat mantenir-se en la vuitena plaça sobre deu equips l'acosten a la part alta del grup 2 de Promoció d'Honor, amb un partit menys pendent del passat 25 de novembre a Critourienne Verniollaise i a l'espera de recuperar algun dels sis punts de sanció per alineació indeguda en el primer partit amb el Seilh.

El VPC va dominar des del xiulet inicial i va començar a marcar diferències gràcies a un assaig d'Abelló que va transformar ell mateix. Els locals van respondre amb un assaig no transformat i un cop de càstig però l'equip andorrà va poder marxar en avantatge al descans gràcies a tres transformacions que van fer pujar el 8-16.

En la segona part el Saint Jory va plantar cara en busca de la remuntada però no va tenir prou amb un altre assaig i dues penalitats. El VPC també va aconseguir una marca i un cop de càstig que li eren suficients per fer pujar el 23-24 i continuar escalant posicions en la taula.