Una altra derrota per la via ràpida a la pista del Cajasol Juvasa

• L'equip que entrena Lluís Hillaire encaixa un 3-0 enganyós a Sevilla i ja van cinc en sis partits
DOS HERMANAS

Olivera i Borrego fan un blocatge en un partit anterior del CV Andorra Foto: ÀLEX LARA

El CV Andorra va encaixar ahir una altra derrota per la via ràpida a la pista del Cajasol Juvasa. El set que entrena Lluís Hillaire va perdre 3-0 però va ser un resultat enganyós, vista la màxima igualtat en cada set que, això sí, se'ls van acabar adjudicant els locals. És ja la cinquena vegada en sis partits que l'Andorra rep un 3-0 tenint en compte que fa dues jornades va arribar la primera i única victòria a la pista del Vigo per 2-3.

El partit d'ahir podia haver canviat radicalment la dinàmica si els d'Hillaire haguessin resolt un primer set que tenia pràcticament a la butxaca. Un bon inici va permetre un primer avantatge de 6-8. Muñoz i Salerno eren les clares referències ofensives dels sevillans i en el cas tricolor la manera de tancar els punts era més repartida entre Garrido, Peña, Olivera i Borrego. La imprevisibilitat tricolor tenia més eficàcia i l'avantatge es va incrementar fins el 17-21. Calia defensar els punts amb servei en contra i fins i tot deixar escapar-ne algun en el propi, però la realitat és que el Cajasol va aconseguir un parcial de 8-1 i es va acabar anotant l'1-0 al seu favor.

En el segon set de nou Borrego i companyia van sortir beneficiats en els primers intercanvis (6-8) però el Cajasol estava més sencer mentalment i va capgirar la situació. Aquesta vegada l'avantatge era per a ells de 21-16 i sense gaires problemes va defensar la renda fins el 25-20 que significava el 2-0.

El mal psicològic era ja massa accentuat. Tot i i així l'Andorra no es va descompondre, va continuar lluitant i creient en la remuntada. No era pitjor que el rival però en els moments claus havia sortit malparat. El tercer parcial, una vegada més, va evidenciar l'enorme igualtat entre els dos equips. Cap d'ells va ser capaç d'obrir una escletxa de més de tres punts. Del 8-7 es va passar al 16-16, i el 21-19 amb alternances constants en l'electrònic fins que va arribar el moment clau i de nou el CV Andorra vendre la derrota molt cara (27-25), però la va vendre.