PUBLICITAT

EMAP contractarà 44 temporers menys

  • L'objectiu és reduir el dèficit abans de tancar els comptes
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Estacions de Muntanya Arinsal-Pal (EMAP), que gestiona els sectors de Pal-Arinsal de Vallnord, contractarà 44 temporers forans menys durant aquesta temporada d'hivern. És un més dels esforços que està fent la societat per tal de reduir el seu dèficit abans del tancament de comptes, segons va informar el cònsol major de la Massana i president del Consell d'Administració d'EMAP, David Baró.

Baró va afirmar que aquest descens en la contractació s'enquadra en la retallada d'un 10% de la despesa d'aquest any. «En totes les diferents activitats i línies de negoci optimitzem recursos de manera que es pugui fer aquesta reducció de 44 temporers forans que venien l'any passat i que aquest any ja no vindran», va declarar el president d'EMAP, que va assenyalar que la mesura busca optimitzar els recursos dels que disposa el sector.

«Aquesta decisió forma part de l'estalvi global d'aquest any d'un 10% de la despesa. Dins d'aquest 10% hi ha aquestes no contractacions, compres, material i altres partides», va explicar Baró, que va voler recalcar que l'objectiu principal és reduir el dèficit abans del tancament de comptes.

EMAP diversificarà durant aquesta campanya la seva oferta de restauració i ha realitzat una renovació i actualització del sector per tal de poder satisfer d'una forma més concreta les necessitats dels esquiadors, afegint varietat en els preus i també en el tipus de servei de la restauració d'Arinsal i Pal. «Volem que hi hagi un restaurant per a cada perfil d'esquiador. Es podrà menjar des dels cinc euros fins als 40, cadascú tindrà el seu espai», recollia l'ANA. El cuiner andorrà Gerard Sasplugas ha estat l'encarregat de coordinar aquest treball de diversificació i d'andorranització de l'oferta gastronòmica d'aquesta temporada d'hivern, amb la intenció que sigui més casolana i centrada en la tradició culinària del país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT