PUBLICITAT

L'Andorra no pot treure més que un empat contra el cuer Valls

  • L'espiral negativa afecta massa malgrat que l'equip tricolor que va fer mèrits per marcar
  • El primer espasa masculí de la FAE acaba 37è en un gegant FIS a Levi
IVÁN MOURE
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Cristian Martínez pugna amb José, ahir en el dia de la seva reaparició Foto: TONY LARA

El FC Andorra no va poder treure més que un empat sense gols davant el cuer Valls. L'equip de Justo Ruiz continua immers en una espiral negativa de resultats que, ahir es va veure, està afectant massa. Sobretot en l'eficàcia de cara a porteria. En joc es nota certa precipitació, ansietat, es proven masses coses per a un equip que sembla que no té una manera definida de jugar però la imatge tampoc no és dolenta.

Ahir es va poder veure aquestes carències, que s'accentuaven a mida que passaven els minuts. D'inici no hi havien presses. És més, va dominar el Valls, un equip justet al darrere però amb gent que toca la pilota i molt bé, per a aquesta categoria. El cuer venia crescut per haver guanyat la setmana passada al líder Ascó i a Aixovall va demostrar ser fidel a un estil, intentant elaborar sense rifar la pilota tot i que no tenia gaire per poder amenaçar Ferran Pol.

Sorprenent va ser la tàctica tricolor, amb un munt de baixes per lesió i sanció, cosa que no va impedir Justo Ruiz deixar a la banqueta d'inici a Xavi Gil, Sebas i Joel. En mitja hora no va fer gairebé res. Era com un equip en pena, fins que Cristian Martínez, que reapareixia després d'una lesió de llarga durada, va encomanar la seva electricitat als companys i en l'últim quart d'hora de la primera part els tricolors van ser una constant amenaça per al meta del Valls. Va treure un xut ras i potent de Darío i dues mans a xuts de llarga distància de Leo a més de ser testimoni de luxe d'una rematada de cap d'Emili que va deixar el travesser tremolant.

A la segona part va aparèixer una cortina d'aigua i boira que va multipilicar la velocitat de la pilota. L'Andora, va aprofitar la inèrcia que portava per continuar buscant la porteria de la mateixa manera: pilotes a la banda o penjades i sobretot, segones jugades i pilota aturada. Van ser deu minuts magnífics però el gol no volia fer-se veure. Darío va fallar davant el porter, Marc Pujol va xutar una falta al pal, Cristian i Leo de nou van topar amb el porter visitant.

El crono ja corria en contra dels tricolors, que impotents per tanta ocasió fallada es van anar apagant fins acabar demanant l'hora en els últims minuts. Al final un punt que sap a molt poc i que delata la delicada situació mental del vestidor.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT