PUBLICITAT

Vidosa arrenca la temporada a Finlàndia «de manera correcta»

EL PERIÒDIC
LEVI

Periodic
Roger Vidosa Foto: TONY LARA

Roger Vidosa va començar ahir la temporada de competició amb una 37a posició en un gegant FIS disputat a l'estació finlandesa de Levi. Un resultat que per al director tècnic, Carles Visa, «ha estat bastant correcta» per ser la primera prova de la temporada. «S'ha quedat molt a prop d'entrar en els punts i això es un bon senyal». Vidosa va marcar un temps total de 2min 1,39s i 31,45 punts –massa lluny dels 22 que té–, i va acabar a poc menys de tres segons del guanyador, l'austríac Patrick Schweiger, en una carrera amb el gruix de corredors de la Copa d'Europa.

A la cita finlandesa també van anar els joves del primer equip de la FAE Nil Ruiz i Joan Verdú. Ruiz, de menys a més, va obtenir la 60a posició en una cursa que va aplegar més de 125 participants, amb 44,52 punts que no milloren els 39 que té en l'actualitat en aquesta disciplina.

Verdú, la gran sensació de les promeses tricolors durant la temporada passada que va culminar amb una medalla als Jocs de la Joventut d'Innsbruck, no va poder completar la primera mànega per una errada en la traçada. Avui tots tres tindran la possibilitat de millorar amb un segon gegant en la mateixa estació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT