PUBLICITAT

Dos detinguts a Puigcerdà per portar 7.500 paquets de tabac de contraban en una furgoneta

  • Els arrestats tenen 25 i 55 anys i són de nacionalitat francesa
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El cos de la Guàrdia Civil van detenir aquest dijous a la matinada a la població de Puigcerdà dues persones de nacionalitat francesa que transportaven en una furgoneta 7.500 paquets de tabac de contraban. Els agents van observar una furgoneta amb matrícula francesa que estava ocupada per una sola persona i que circulava en direcció sud precedida per un turisme també amb matrícula francesa i ocupat per una sola persona. Tot plegat, va aixecar les sospites dels agents de la Guàrdia Civil que van voler identificar els dos conductors, tant de el de la furgoneta com el del cotxe. Els arrestats són D.B de 55 anys i P.V.G. de 25 anys, tots dos de nacionalitat francesa, segons informa l'ACN.

En identificar el conductor del la furgoneta van observar com en la part de càrrega del furgó hi havia diverses caixes de tabac sense el precinte reglamentari de la Fabrica Nacional de Moneda i Timbre i el vehicle pertanyia a una empresa de lloguer de automòbils. També es va procedir a la identificació del segon vehicle, un turisme conduït per un ciutadà francès. Aquest vehicle estava a nom de la persona que portava la furgoneta amb el material de contraban a la zona de càrrega.

Davant les preguntes dels agents de la Guàrdia Civil les dues persones van manifestar que circulaven juntes i que coneixent tots dos la càrrega de la furgoneta. Després de fer el recompte, es va constatar que la furgoneta de lloguer transportava un total de 3.000 paquets de tabac de la marca Marlboro Gold i 4.500 paquets de la marca Marlboro, tots els paquets eren contraban i tenien un cost valor de 34.000 euros.

Per aquest motiu, els agents van detenir les dues persones per un suposat delicte de contraban. Es tracta de D.B de 55 anys i nacionalitat francesa i P.V.G. de 25 anys i també de nacionalitat francesa. Es van instruir diligències que van ser lliurades juntament amb els detinguts i el material confiscat al Jutjat de Guàrdia de Puigcerdà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT