PUBLICITAT

Un triomf a Pamplona igualaria el millor inici d'un debutant a Or

  • El River visita el Planasa aquesta nit (21.00h) amb tota l'artilleria i buscant la 7a victòria consecutiva
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El txec Tomas Hampl tindrà molta feina avui amb Ondrej Starosta i els seus 2,16m Foto: TONY LARA

Sempre hi ha rècords per trencar. El River Andorra té en les seves mans igualar avui el millor inici d'un equip a la LEB Or si aconsegueix la setena victòria consecutiva. La cita és aquesta nit, a partir de les 21.00h, a Pamplona contra el Planasa Navarra, un conjunt que suma tres triomfs i tres derrotes, però amb jugadors de fort potencial. Dos d'ells, l'ala-pivot Mario Cabanas i el pivot Ondrej Starosta van entrar en el cinc ideal de la passada jornada amb 30 i 24 de valoració, respectivament.

El Plasencia Galco de la temporada 2003-2004 va protagonitzar un inici de set triomfs consecutius que ara el River està en disposició d'igualar. Els andorrans han iniciat el periple per guanyar a Pamplona amb un viatge llarg per carretera des de primera hora d'aquest matí. Després d'arribar a Pamplona i descansar en un hotel, camí cap al pavelló Anaitasuna per entrar en acció a les 20.30h, mitja hora abans que la resta de la jornada que, excepte el duel entre Palencia i Barça B, que es disputa diumenge al matí (Teledeporte, 11.00), se celebra tota avui.

El conjunt andorrà viatja amb tot l'equip, l'artilleria pesant preparada. Només Dmitri Flis va patir una petita molèstia dimarts al dit d'un peu i no va poder entrenar, però serà a la pista per defensar, com tot l'equip, el lideratge. «Aquests jugadors no es relaxen perquè tenen gana, en el dia a dia ho demostren i tenen un esperit molt bo. El vestidor està molt ficat i és molt prudent». Així s'expressava ahir en roda de premsa el tècnic Joan Peñarroya.

«Cada vegada segur que està més a prop que arribi el moment de pedre», va dir, «però anem a per la victòria i per això entrenem i estudiem els nostres rivals i com fer-los front». Al davant, el River tindrà un equip que és a meitat de la taula però que ha demostrat tenir potencial. Entre ells, jugadors perillosos com Cabanas i Starosta. El primer va ser MVP de la passada jornada amb 30 de valoració, 24 punts, 10 rebots, un tap i sis faltes rebudes. El segon, una de les torres de la lliga amb 2,16m, va sumar 24 de valoració: 14 punts, nou rebots, i vuit faltes rebudes.

SCHREINER: «HEM DE SER REALISTES» / Thomas Schreiner va comparèixer ahir en roda de premsa per analitzar el vestidor i les seves sensacions: «Estem molt contents, però hem de ser realistes i sabem que la situació pot canviar en qualsevol moment». Sobre el seu rendiment, va assegurar que encara pot «millorar molt», i el mateix pensa de l'equip.

 

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT