PUBLICITAT

L'Andorra recupera la tricolor

  • Els equips de futbol i futbol sala de l'històric club lluiran l'equipació en els pròxims duels
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els dos tècnics dels primers equips, ahir amb la samarreta tricolor Foto: FCA

Encara no és el model definitiu, però ahir el FC Andorra va presentar la samarreta tricolor que va portar fins fa uns anys i que és el símbol de la seva història. Demà en els dos partits que hi ha, el de la secció de futbol (Aixovall, 16.00 contra el Valls) i el de la de futbol sala (Poliesportiu, 18.30h contra el Playas de Castellón), aquesta serà l'equipació amb pantaló blau i mitgetes blaves.

«Ja va dir el president François Montané que un dels objectius de la nova junta era tornar a vestir aquesta samarreta», va dir ahir el gerent del club, Emili Puig. De moment, no hi ha marca oficial que la faci, tot i que és Joma, perquè els models definitius arribaran per ser estrenats a principi de l'any vinent.

JUSTO RUIZ PRESENTARÀ EL CÀRREC / El tècnic de l'equip de futbol, Justo Ruiz, va insistir ahir en què si la situació segueix amb l'equip sumant derrotes, posarà el seu càrrec a disposició de la junta. «Tinc tot el suport de l'Emili Puig, però són coses que poden passar i s'hauran de fer front amb tranquil·litat», va dir Justo, que va manifestar: «El que jo rebo de la gent és un suport total, però això és futbol. Jo no seré mai un problema per al club, l'Andorra és el club de la meva vida i si he de rentar botes, les rentaré». El Valls, cuer de Primera Catalana, posarà ordre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT