PUBLICITAT

Temps per a la maduresa

  • Loan seguirà la Fórmula Renault 2.0 ALPS després d'un any «de transició»
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Loan, amb Canga i Serracanta, ahir durant la presentació Foto: TONY LARA

Àlex Loan mira el futur amb il·lusió després d'una temporada a la Fórmula Renault 2.0 ALPS que ell va catalogar ahir «de transició». «Vaig madurant», va dir durant un acte preparat ahir al Buda Espai. «Hi va haver un canvi important entre la primera cursa i l'última».

Dels resultats de la temporada, l'andorrà es queda amb la 8a posició d'Imola per entrar en els punts. «No ha hagut victòries», va afirmar el seu preparador, Thierry Canga, que va confirmar que la idea inicial abans de la temporada era «estar cada dos curses en els punts, però no ha estat possible». Jordi Serracanta, de l'Automòbil Club (ACA) va manifestar que l'aposta de l'ens «pels joves pilots» segueix ferma, i hi va afegir que espera que continuï treballant «perquè al final vindran els resultats».

Per a la pròxima temporada, el front obert és el mateix, és a dir la Renault 2.0 ALPS, però amb la intenció d'aconseguir madurar, d'establir els conceptes que ha pogut assimilar durant aquesta campanya, ja finalitzada.

Per això, la pretemporada és intensa. Loan busca un bon equip que s'adapti al que ell vol. Un primer contacte amb el prestigiós equip Adrián Vallés Fórmula els passats dilluns i dimarts al circuit de Motorland d'Aragó van iniciar les rondes de tests. Són primeres proves, contactes, relacions per anar-les madurant com el pilotatge de Loan.

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT