PUBLICITAT

Una dona mor atropellada quan creuava un pas de vianants

  • Tenia 81 anys i l'accident va tenir lloc a Sant Julià de Lòria
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
El pas de vianants on va tenir lloc l'accident, a l'avinguda Francesc Cairat de Sant Julià, ahir Foto: ÀLEX LARA

Una dona de 81 anys, nacionalitat anglesa i resident al Principat va morir mort ahiral migdia després de ser atropellada a Sant Julià de Lòria. Els fets van passar al voltant de les 12.30 hores a l'entrada de la població en sentit nord, a l'encreuament entre l'avinguda Francesc Cairat i l'avinguda Verge de Canòlich. Segons van informat des de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, tot i que els metges desplaçats al lloc dels fets van intentar reanimar-la durant tot el trajecte fins al centre hospitalari, la dona va perdre la vida a causa de les lesions provocades per l'atropellament.

El Cos de Policia va informar que l'atropellament es va produir mentre la dona creuava un pas de vianants a l'alçada del número 2 de l'avinguda Francesc Cairat. Va ser el conductor d'un Mitsubishi amb matrícula andorrana, que circulava en direcció a la frontera del riu Runer, que no va observar la presència de la dona i la va atropellar.

La dona va quedar greument ferida i els serveis d'urgència mèdics desplaçats van intentat reanimar-la al lloc dels fets i durant el trajecte fins a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, però no van poder fer res per la seva vida, informa l'ANA.

Els agents del Grup d'Investigacions d'Accidents de Trànsit van instruir el pertinent atestat de circulació per esbrinar les causes de l'accident. El conductor, un resident portuguès de 43 anys, va donar negatiu en el control d'alcoholèmia que se li va practicar, però va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT