PUBLICITAT

Spotify amplia el nombre de països on és disponible i arriba a Andorra

14112012_spoty1
L'aplicació Spotify està disponible a Andorra des d'aquest dimarts Foto: ANA
L'aplicació de reproducció de música on-line Spotify ja està disponible per als usuaris d'Andorra. Així ho ha anunciat la companyia per correu electrònic a aquells que s'havien interessat per poder utilitzar la plataforma des del Principat. Amb la incorporació d'Andorra, Spotify arriba a una vintena de països on ofereix els seus serveis gratuïts i de pagament per poder consultar els més de 18 milions de cançons del seu catàleg.
Spotify ha ampliat el nombre de països on dóna servei incorporant-hi Andorra, Irlanda i Luxemburg. A partir d'aquest dimarts, l'aplicació està disponible per als usuaris d'Andorra que vulguin accedir al seu catàleg de cançons on-line de forma gratuïta o a través de les opcions premium i il·limitada.

Així, els usuaris andorrans es poden descarregar l'aplicació tant per a l'ordinador com per als dispositius mòbils i accedir a les més de 18 milions de cançons del seu catàleg. Les darreres dades de la companyia indiquen que actualment disposen de més de 15 milions d'usuaris actius i més de quatre milions de pagament.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT