PUBLICITAT

Llovera no descarta Abarth, però truca a altres portes

  • Podria acabar als circuits si no surt res en una competició de ral·lis
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Llovera aterra després d'un canvi de rasant en el passat Catalunya. Foto: FOTO ESPORT

albert Llovera ja comença a pensar en la pròxima temporada. Ho fa amb calma després d'haver finalitzat tot just el passat cap de setmana una temporada en què ha estat campió d'Espanya del grup N en terra i ha tingut l'oportunitat de patir, i molt, al Ral·li RACC Catalunya Costa Daurada del Mundial. El futur immediat passa per Abarth, però per si de cas aquesta porta es tanca, ja ha trucat a altres per veure si hi cap el seu projecte.

Abarth és ara una empresa en procés de reflexió. No és clar el seu futur en la competició –de fet és més fosc que altra cosa– i és per això que Llovera assumeix que el final d'una etapa sigui a prop. «Ara bé», assegura el pilot, «de la mateixa manera l'any passat tampoc estava clar allò d'Abarth i al final sí que va sortir».

Sigui d'una manera o altra, el pilot andorrà s'ho mira sense dir que no a res. Entre algunes idees hi és el pas als circuits de velocitat en format de turismes. «No és el que més m'agrada del món, però és una possibilitat que no descarto», afirma.

HO VA PASSAR MALAMENT AL RACC / L'experiència d'aquest any al Ral·li RACC del Mundial ha estat molt més que dura per a l'andorrà. Llovera va patir durant tota la setmana, primer per tenir febre i unes sensacions que el van dur a l'hospital, tot descartant res greu, i segon per un inici de competició en terra que va acabar amb el Grande Punto Abarth en una zona de canyes. «Marxava a 94km/h per un tram molt estret, no vaig veure una d'aquelles pedres en punta que a vegades hi ha i em vaig sortir de la pista», argumenta Llovera, que confirma la duresa de la jornada: «Vam estar des de passades les 16.00h de la tarda fins les 20.30h allà sota un xàfec i intentant treure el cotxe». Al final, els seus tècnics van acabar més enllà de les deu de la nit, i van treure el vehicle amb dues grues.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT