PUBLICITAT

Verdú lluitarà per una de les dues places de Copa d'Europa

el periòdic
escaldes-engordany

Periodic
Foto:

Joan Verdú serà el tercer esquiador que haurà de lluitar per una de les dues places que té Andorra per competir als dos gegants de la Copa d'Europa que es disputa a Levi (Noruega) el pròxim 21 i 22 de novembre. El jove andorrà, única medalla olímpica del país, haurà de lluitar contra dos rivals forts com són Roger Vidosa i Nil Ruiz. La batalla entre els tres serà precisament a Levi, però en dues curses FIS que se celebren el pròxim cap de setmana.

Per al pròxim dissabte i diumenge, serà Levi qui ofereixi dues curses per tenir un primer contacte. Els tres andorrans correran els dos gegants,

Per altra part, Kevin Esteve i Marc Oliveras ja entrenen a Lake Louise (Canadà) per preparar la Copa del Món de descens que es disputa a partir del pròxim dimecres, 21 de novembre (adjuntem fotos). De moment han tingut un primer contacte amb l'escenari de la competició, fent algun gegant i adaptant-se a les condicions de la neu i també de la temperatura, ja que s'hi troben a -20ºC.

Així mateix, la competició per a l'equip B dels joves arrencarà la pròxima setmana també. Primer, els dies 21 i 22 de novembre tindran dos supergegants a l'estació noruega de Hemsedal, mentre que després marxaran a Geilo Asleloypa, també a Noruega, per competir dels dies 23 al 25. El 23 i el 24, dos gegants, i el 25, un eslàlom. L'equip de la FAE estarà format per Jan Missé, Àxel Esteve, Robert Solsona, Gabriel Barios, Xavi Salvadores i Mathias Vargas.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT