PUBLICITAT

El PS admet que el lideratge es discutirà al proper congrès.

  • El canvi es pot produir després de sotmetre'l a votació en unes primàries
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La Primera secretària general del PS, Judith Salazar. Foto: EL PERIÒDIC

La primera secretària del Partit Socialdemòcrata, Judith Salazar, va admetre ahir que el tema del lideratge del partit està sobre la taula, i que serà una de les qüestions que s'abordaran durant el congrés socialdemòcrata, que tenen previst celebrar el proper mes de maig. Salazar va fer aquestes declaracions en una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA i va avançar que de cara al congrés es treballarà en una ponència marc, a diferència de les anteriors ocasions en s'hi havien debatut diferents ponències. Judith Salazar creu que el tema del lideratge del partit, qüestió plantejada per Carolina Poussier, candidata del PS per Ordino, a les passades eleccions comunals, «ha de ser discutit en el marc d'un congrés», i va afegir que «tothom és lliure de manifestar la seva opinió».

Salazar va explicar que des de l'executiva es proposa traslladar la qüestió al congrés perquè en surti alguna solució. I va insistir en que «la manera de gestionar-ho és posant les cartes sobre la taula i que la gent pugui escollir democràticament». Cosa que podria passar per unes primàries, ja que el PS considera que és l'opció més democràtica. Sigui com sigui, l'objectiu del congrés serà aportar «més llum i donar temps a la gent que vulgui presentar la seva candidatura a cap de Govern, de treballar en un projecte a dos anys». La formació socialdemòcrata té la intenció de celebrar el congrés el maig que ve. A diferència de congressos anteriors, el proper s'enfocarà al voltant d'una única ponència que englobi els continguts que sorgeixin a nivell ideològic.

Cosa que podria passar per unes primàries, ja que el PS considera que és l'opció més democràtica. Sigui com sigui, l'objectiu del congrés serà aportar «més llum i donar temps a la gent que vulgui presentar la seva candidatura a cap de Govern, de treballar en un projecte a dos anys». La formació socialdemòcrata té la intenció de celebrar el congrés el maig que ve. A diferència de congressos anteriors, el proper s'enfocarà al voltant d'una única ponència que englobi els continguts que sorgeixin a nivell ideològic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT