PUBLICITAT

L'USdA se solidaritza amb els companys que es manifesten

  • Els sindicats andorrans no participaran en principi a la convocatòria del 14-N
G. G
ESCALDES-ENGORDANY

El secretari general de la Unió Sindical d'Andorra (USdA), Gabriel Ubach va explicar ahir que «no hem preparat cap convocatòria per a la vaga internacional d'avui» perquè «queda molt a prop de l'última acció que varem fer diumenge passat» va explicar. No obstant això, Ubach va afirmar que «els nostres companys sindicalistes tenen tot el nostre suport».

La vaga d'avui està convocada pels sindicats de diferents països europeus amb el suport de la Confederació Europea de Sindicats (CES). Avui la vaga es concretarà a Grècia, Portugal, Itàlia Espanya, Malta i Xipre i a més, a altres països hi hauran vagues parcials o mobilitzacions generals. Aa França, Bèlgica, Holanda, Alemanya i el Regne Unit es faran accions de lluita i solidaritat contra les polítiques dels governs estatals i de la Unió Europea. Aquest dia d'acció i solidaritat és el primer on, en un bon nombre de països, se celebra simultàniament.

A Andorra els treballadors del sistema d'educació espanyol i altres funcionaris de l'Estat veí es manifestaran davant l'Ambaixada Espanyola.

Polítiques d'austeritat / La convocatòria és d'oposició a una política europea que només beneficia l'1% de la població. I que està portant el vell continent a una recessió sense precedents, destruint ocupació, fixa i temporal; expulsant del mercat de treball a dones, joves i immigrants; reduint les pensions; deixant sense expectativa de futur a les noves generacions i acabant amb els drets laborals i les prestacions socials que tant van costar d'aconseguir després de la Segona Guerra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT