PUBLICITAT

L'Ordino, una autèntica piconadora: 12-0 i invicte

  • El Lusitans B frena l'Extremenya amb un 1-4 i tots dos són els únics que són a prop del líder, ja a cinc punts
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El FC Ordino sembla disposat a demostrar, a cada jornada, que la polèmica per la seva inclusió en la Segona Divisió no estava justificada. El passat cap de setmana, en la 6a jornada de la competició regular, els ordinencs van aconseguir una nova golejada, en aquest cas contra el cuer Penya Encarnada d'Andorra, per un contundent 12-0. Precisament és el Penya Encarnada l'equip que tanca la classificació amb zero punts, tres gols a favor i trenta en contra.

D'aquesta manera, l'Ordino segueix líder invicte amb 18 punts, però el que més por fa als seus rivals cada vegada que tenen el nou club al davant és el número de gols. Amb els 12 que va sumar dissabte passat ja en són 35, els gols a favor, per només un en contra.

Al darrera només segueixen el ritme dels ordinencs el Lusitans B i el Desigual Extremenya. Precisament el Lusitans va frenar l'Extremenya, ja que l'1-4 va fer que pugessin en la classificació per empatar tots dos equips a 13 punts, a cinc del líder.

Més enllà, el filial de la UE Santa Coloma suma 12 punts i lluita per no perdre el ritme, mentre que en la mateixa feina es troba l'Atlètic Escaldes. Els colomencs van vèncer 2-0 el Principat B, mentre que els escaldencs van derrotar per la mínima (1-0) l'Encamp B. En la resta de resultats, el Pidasa Santa Coloma B va vèncer 1-2 al FS La Massana, mentre que el Restaurant Camping Valira Casa Benfica va ser derrotat pel Ranger's per un ajustat 2-3.


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT