PUBLICITAT

L'Enfaf rebrà a Alàs l'OAR Vic per trencar el lideratge

  • Les andorranes van vèncer 2-4 al camp del Torelló i són líders per un gol
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Moreno controla la pilota sota el control visual de dues rivals del Torelló. Foto: FAF

El futbol femení creix de manera exponencial al Principat. Si bé ho fa en número de jugadores, també augmenta en bons resultats. L'Enfaf sènior competeix en el grup 4 de la Segona Divisió femenina i ho fa amb registres de líder. Almenys això reflecteix la classificació, que situa les jugadores que entrena Joan Carles Ruiz al capdavant de la taula empatades a punts amb l'OAR Vic. Precisament les catalanes seran el pròxim rival de les andorranes, al camp d'Alàs dissabte vinent a les 17.00h.

El lideratge en solitari estarà en joc entre dos conjunts que rivalitzen gairebé fins i tot en gols, ja que les andorranes són líders només per tenir un gol més a favor (23, pels 22 de les de Vic). El passat cap de setmana, les dones de Ruiz van assolir una nova victòria, la cinquena en cinc partits, al Municipal de Torelló: 2-4. Les locals es van avançar, però Marina Fernández, Marta Florenza i Célia Lara van capgirar el marcador abans del descans. Amb 1-3, les locals van marcar el segon gol, però a poc del final Ana Caterina Rodriguez va posar el definitiu 2-4.

Per altra part, l'Enfaf infantil-aleví va vèncer el Santa Eugènia al camp de Sant Ermengol per 6-5, mentre que l'infantil-cadet va golejar sense contemplacions el PB Sant Vicenç per 0-13 en la seva visita al Municipal La Guàrdia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT