PUBLICITAT

Alcobé destaca la importància que tindrà la liberalització del sector energètic

  • El ministre d'Economia i Territori ha obert el III Saló Pirineu Sostenible i ha presentat el futur coordinador de l'Oficina de l'Energia, Francesc Puigdemasa
13112012_alcobe2
El ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, durant la innauguració del III Saló Pirineu Sostenible, aquest dimarts al matí. Foto: D.P.
El ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, ha obert, aquest dimarts, el III Saló Pirineu Sostenible. El ministre ha destacat la importància de l'obertura del mercat energètic al sector privat, que es preveu que es pugui fer amb un canvi normatiu important durant el primer semestre del 2013. Alcobé també ha recordat, però, que la sostenibilitat ha d'anar lligada a la conscienciació social, a un consum responsable de l'energia i a l'aposta per les energies renovables. En aquest esdeveniment que se celebra a l'Andorra Park Hotel durant aquest dimarts i dimecres, Jordi Alcobé també ha aprofitat per presentar el futur coordinador de l'Oficina de l'Energia, que haurà de coordinar totes les accions d'aquest sector, i que serà Francesc Puigdemasa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT