PUBLICITAT

MoraBanc i Turisme presenten paisatge i estacions d'esquí

  • La iniciativa és un intercanvi d'experiències per integrar l'activitat en l'entorn
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Avui la sala d'actes de MoraBanc acull una jornada sobre paisatge i estacions d'esquí organitzada pel Ministeri de Turisme i Medi Ambient amb la col·laboració de Morabanc.

Durant la jornada es presentarà la Guia d'integració paisatgística de les estacions d'esquí alpí d'Andorra encomanada pel Ministeri de Turisme i Medi Ambient i que proposa una sèrie de pautes per millorar els entorns de les estacions d'esquí, segons informa el gabinet de premsa de Govern.

En aquesta jornada també hi participen representants del Consell d'Europa i de l'Observatori del Paisatge de Catalunya, així com tècnics andorrans, italians i francesos. L'acte fa part de les accions de l'Estratègia nacional del paisatge i serà la ocasió per parlar de turisme i paisatge a Andorra i arreu, de les mutacions urbanístiques i paisatgístiques dels peus de pistes i per intercanviar experiències en restauracions i millora de la integració paisatgística de les pistes i les instal·lacions. Al finalitzar la jornada es lliuraran els premis del 1er concurs de fotografia digital L'Andorra dels paisatges del 2012 i al que van participat 119 fotògrafs del país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT