PUBLICITAT

Consells per a gent gran per tenir cura de peus i mans

  • Tractarà diversos aspectes sobre els hàbits de salut més recomanables
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Fundació Crèdit Andorrà ha organitzat una nova xerrada destinada a la gent gran, en aquest cas sobre com prevenir i tractar les principals patologies dels peus i les mans. La sessió tindrà lloc avui, de les 16.30 a les 18.30 hores, a l'Espai. Com podem tenir cura dels peus i les mans és el títol d'aquesta conferència, que anirà a càrrec de les fisioterapeutes Sònia Barrull i Meritxell Agromayor.

La xerrada s'emmarca en el cicle Envelliment saludable, destinat a tractar diversos aspectes sobre els hàbits de salut més recomanables per a la gent gran. La conferència analitzarà l'anatomia dels peus i de les mans, quines són les patologies i les alteracions més freqüents i la manera de prevenir-les i tractar-les.

Gent gran / La Fundació Crèdit Andorrà ofereix un ventall ampli d'activitats per a la gent gran, conscient del dinamisme que manifesta aquest col·lectiu, les ganes d'implicar-se en nous projectes i la voluntat d'aprendre cada dia més. Aquesta temporada, L'espai acull nous tallers i xerrades sobre temes d'interès que van des de la informàtica, les xarxes socials i les noves tecnologies en general fins als idiomes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT