PUBLICITAT

Peñarroya: «Només demano optimitzar el que tenim»

  • El tècnic treu ferro a les seves declaracions amb un discurs més moderat: «Segurament canviaria el to o la manera de fer les meves queixes»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Joan Peñarroya va esclatar divendres en la roda de premsa després del partit contra el Leyma Corunya per queixar-se de no poder entrenar diumenge a les 19.00h al Poliesportiu perquè les gestions per obrir a aquesta hora no van arribar a bon port. En aquell moment es va queixar de la falta de professionalisme en detalls com aquests per cuidar el seu equip, però tres dies després, un toc des de la directiva el va fer variar el discurs cap al camí de la moderació: «Només demano optimitzar el que tenim».

Més extensament, el que Peñarroya demana és «més agilitat» en la presa de decisions perquè segons ell «no és la que m'agradaria». El tècnic va reconèixer cert excés en les seves declaracions: «Segurament canviaria el to o la manera de fer les meves queixes». D'aquesta manera, Peñarroya va parlar de les excel·lències de treballar a Andorra: «Potser la meva reflexió no ha estat ben interpretada. Quan parlo amb gent de fora els hi dic que aquí puc treballar en molt bones condicions». I hi va insistir: «Es tracta d'optimitzar això. Qui es pensi que jo he atacat algú, no em coneix».

APROFITAR EL CREIXEMENT ACTUAL / En la plana esportiva, Peñarroya va parlar ahir en roda de premsa d'«aprofitar aquesta línia de joc i creixement», i va afirmar que només «quan quedin quatre o cinc jornades per acabar, veurem on som realment». «Per arribar a l'excel·lència», va dir, «ens falta molt»: «Tenim polivalència i tots els jugadors sumen, estiguin o no encertats, i això fa que anem pel bon camí». Així mateix, el tècnic va parlar de David Guàrdia, que és qui menys minuts suma a l'equip: «Està treballant bé i ha de seguir així».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT