PUBLICITAT

La dona que es va perdre a Anyós va perdre la vida

  • Ahir a la matinada, el dispositiu de recerca en va descobrir el cos
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El dispositiu de recerca, format per 13 bombers, 12 polícies i quatre voluntaris de la Creu Roja, va trobar ahir a dos quarts de cinc de la matinada, el cos sense vida de la dona que havia desaparegut dissabte al migdia a Anyós. La descoberta es va fer a uns 200 metres dins del bosc, darrere unes quadres de bestiar a prop de la Borda Fiter, de manera que la dona es podria haver desviat des d'un dels camins principals d'Anyós endinsant-se a la zona boscosa per motius que es desconeixen.

Després que el batlle procedís a l'aixecament del cadàver, el cos va ser traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell per procedir a l'autòpsia i determinar les causes de la mort, que no va ser violenta segons els indicis que van apreciar els efectius del dispositiu de salvament. Segons la Policia la dona no presentava cap signe d'haver estat violentada o d'haver patit una caiguda o accident. És per això que els efectius no van fer cap atestat ni cap reconstrucció a la zona.

Més recerca / La dona havia sortit dissabte al matí de casa i la família la va trobar a faltar cap a la una del migdia, hora en què va contactar amb el Cos de Policia, que automàticament va enviar dues dotacions i i la Unitat Especial d'Intervenció, integrada també pel Grup de Muntanya. A quarts de quatre de la tarda la Policia va demanar reforços a Bombers per ampliar la recerca. El dispositiu de recerca va continuar buscant tota la nit, malgrat la pluja i la boira que entorpien la recerca.

D'altra banda, després de desviar tots els efectius a la zona i aturar la recerca de Sorteny per centrar-se en la d'Anyòs, els Bombers tornaran avui al Parc Natural per intentar trobar el jove alemany de 38 anys que s'hi va perdre ara fa 15 dies, i que de moment resta introbable malgrat tots els esforços de salvament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT