PUBLICITAT

Els curts del festival Ull Nu es podran veure per ATV

  • Les obres presentades també s'emetran a la Televisió dels Pirineus
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La quarantena de creacions que es van projectar durant el cap de setmana al Festival Audiovisual de Joves Creadors del Principat Ull Nu es podran veure per Andorra Televisió i a la Televisió dels Pirineus. Així ho va comunicat el conseller de Joventut, Esports i Noves Tecnologies d'Andorra la Vella, Marc Pons, qui va indicar que s'ha arribat a convenis amb les dues entitats per a «fer difusió d'aquestes obres».

Uns 150 espectadors van assistir a la jornada de divendres, uns 40 dels quals ho van fer a la conferència inaugural sobre video mapping del director Aleix Fernàndez. La portaveu del col·lectiu Ull Nu, Stéphanie Ruano, va explicar també que «vam decidir de fer un pas més endavant, obrir-ho a l'estranger. Vam pensar que als Pirineus hi havia molt atractiu i molta a cultura cinematogràfica».

El passat dissabte es va donar la segona jornada del festival amb les categories per a menors de 18 anys i de documental. El darrer participant d'aquesta categoria va estar Eduard Ruano, que va presentat el curt més llarg, de 30 minuts.

Un cop finalitzada la primera part de les deliberacions es van projectar les categories Videoart, Experimental i Ficció. Els guanyadors de cada categoria van rebre una dotació econòmica de 500 euros i de 300 euros per la de menors de 18 anys.

En aquest festival obert a tots els joves d'Andorra i de les regions de la Comunitat de treball dels Pirineus (CTP), van participar 24 obres andorranes i 16 d'espanyoles però malauradament les franceses van estar refusades per haver estat presentades fora de termini.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT