PUBLICITAT

El motor diu prou

  • Tot i la voluntat d'Abarth, el cotxe deixa fora de combat Llovera a 8km del final de la penúltima especial
EL PERIÒDIC
SALOU

Periodic
L'Abarth en un revolt dels trams d'asfalt del Ral·li RACC de Catalunya. Foto: FOTO ESPORT

Albert Llovera i Diego Vallejo es van quedar a les portes de finalitzar el Ral·li RACC 2012. No van poder perquè el motor de l'Abarth, després de totes les dificultats que va patir l'equip al llarg dels tres dies de competició en què fins i tot es van haver d'acollir al super ral·li per continuar en la prova, va dir prou. I, coses de la mala sort, va ser a menys de 8km del final de la penúltima especial cronometrada. La cita del Mundial per a Llovera va acabar en aquest punt. El pilot estava molt decebut: «El motor de l'Abarth ha dit prou, ens hem quedat molt prop del final de la penúltima etapa. Una pena, tots havíem lluitat molt per arribar al final, però no ha pogut ser per molt poc».

El camí ha estat molt dur per a tot l'equip. Els problemes s'han succeït. Una vegada es va acabar la segona etapa, Llovera va haver de ser traslladat a l'hospital per realitzar-li diferents proves, el que ell va anomenar «una petita posada a punt». Durant els dies previs havia patit força suors, febre molt alta i això el va arribar a preocupar com per anar a l'hospital. En realitat, el seu fort procés gripal durant la setmana va ser una retenció de líquids que no va anar a més, segons el diagnòstic mèdic.

Així, Llovera va reprendre la competició. En la tercera etapa va rendir a un gran nivell, fins i tot recuperant posicions fins la 34a, lloc que ocupava quan va haver d'abandonar perquè el seu motor va dir prou. Estaven tot just a menys de 8km del final de la penúltima especial de la competició. Tot plegat va evitar que Llovera i el seu equip arribessin al parc tancat final de la prova. Després de proclamar-se campió d'Espanya de ral·lis de terra (Grup N) i estar en el podi absolut final de l'especialitat, el pilot d'Abarth volia acabar la temporada amb una bona actuació en el Catalunya 2012. El premi ha estat a mitges, perquè va faltar arrodonir el ral·li amb un bon resultat final.

MEMBRADO I RIBOLLEDA ABANDONEN / Josep M. Membrado i l'andorrà Josep R. Ribolleda, amb el Mitsubishi Lancer Evo X-MC Racing, van arribar a Salou amb l'objectiu de gaudir de la cursa, van començar patint en l'etapa de terra, però amb l'arribada de l'asfalt i del temps assolellat, van marcar cronos entre els més ràpids de la seva categoria, i al final, quan el podi del campionat de Producció semblava possible, una sortida de carretera els va obligar a abandonar la cursa. «Ha estat en un dels revolts lents del traçat», va dir ahir el pilot, que hi va afegir: «Hem copejat amb l'exterior amb la direcció completament girada i la roda s'ha trencat. Estava clar que era impossible continuar. Una llàstima perquè crec que en les especials que quedaven d'asfalt teníem la possibilitat de seguir lluitant per les primeres posicions del PWRC».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT