El Lusitans, líder en solitari gràcies a l'empat al clàssic

• La UE venç i apreta més la part alta: tres punts entre el primer i el quart
ESCALDES-ENGORDANY

Una acció del partit d'ahir que tancava la jornada, entre el Pidasa Santa Coloma i la UE Sant Julià Foto: ÀLEX LARA

El FC Lusitans és el líder en solitari de Primera gràcies al repartiment de punts en el clàssic de la Lliga entre UE Sant Julià i Pidasa FC Santa Coloma en el darrer partit de la sisena jornada, disputada ahir.

Lauredians i colomencs van empatar 1-1 en un partit de lluita en el qual després d'una primera part sense gols Fabio va avançar els de Josep Maria Espot al minut 58. Mercadé, però, empatar en el 88.

Qui no va fallar va ser el Lusitans. Això sí, els homes de Salva Estruch van haver de suar de valent, perquè en el seu partit contra l'Encamp els gols no van arribar fins la segona meitat. El 3-0 final va ser de justícia, però fins l'1-0 obra de Pedro, no es va trencar el mur dels cuers. A partir d'aquí, l'actual campió de la competició va jugar per seguir sumant i en el 74 Leo Maciel posava el 2-0. Ja en el minut 84, era Luis qui anotava el 3-0 definitiu.

Tampoc no va fallar la UE Santa Coloma. En el seu duel contra el Burger King Inter Escaldes va acabar 2-0 per als colomencs. En el minut 8 Víctor Bernat va avançar el seu equip, i així es va arribar al descans. En la represa, el 2-0 no va arribar fins el minut 67 i gràcies al gol en pròpia porta d'Alejandro Jiménez.

En el duel a Aixovall del migdia entre l'Engordany i el Principat es van signar les taules. Empat a un gol en aquest duel, en què es van avançar els homes de Raúl Cañete en el minut 48, gràcies a Àlex Izquierdo. En el 68, Guerra va deixar l'empat al marcador.