PUBLICITAT

Els Teixidó i Òscar Casal fan 'top-ten' al Km. Vertical

EL PERIÒDIC
finestrat

Els germans Teixidó i Òscar Casal van aconseguir ahir acabar entre els deu primers en la cinquena i última cita de la Copa del Món de Quilòmetre Vertical i per tant s'han fet amb una plaça del top-ten de la classificació general definitiva.

La pluja no va ser un inconvenient en la carrera alacantina, ja que va aparèixer quan els corredors ja havien arribat a la meta. L'andorrà més destacat va ser Òscar Casal, sisè amb una marca de 38min 8s i a 2min 22s del primer classificat, l'italià Urban Zemmer, guanyador també fa dues setmanes a Fully i campió de la primera edició de la Copa del Món de Km. Vertical. El resultat de Casal, pel fet de puntuar un vint per cent més que Elbrus (Rússia), Gerània (Grècia), Canazei (Itàlia) i Fully (Suïssa), l'ha fet pujar a la novena posició de la classificació definitiva.

Ferran Teixidó va ser vuitè ahir amb una marca de 39min 28s, amb la qual cosa obté la vuitena posició final. Xavier Teixidó va creuar la línia de meta deu segons més tard que el seu germà i amb un novè lloc ha pasat a ser el sisè en la classificació final.

Per últim Joan Valls, que era el 122 abans de la cursa, ha protagonitzat una espectacular remuntada en la classificació i amb el 21è lloc a Puig Campana ?43min 16s? s'ha situat el 27è en la taula final. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT