5a derrota del FC Andorra, que ja té a prop el descens

AMPOSTA

El FC Andorra va sumar ahir la 5a derrota de la temporada contra l'Amposta, equip que va rebre els andorrans i que es va imposar per 3-2 després d'anar guanyant 3-0. Amb tot, va ser un duel que els andorrans van dominar i en el qual van tenir moltes ocasions per marcar. Amb aquesta derrota, l'Andorra veu molt a prop el descens: ara mateix és 13è amb 11 punts, els mateixos que Torreforta, que està en promoció de descens, i el Tecnofutbol, que és ja en descens.

Els tarragonins es van avançar amb un primer gol amb què es va anar al descans. Només van arribar una vegada durant els primers 45 minuts, per les innumerables dels andorrans, tot i que aquest no aconseguien marcar. En la represa, de nou domini aclaparador dels homes de Justo Ruiz, però alstres dos gols van deixar un 3-0 difícil de remuntar. Amb tot, Oriol i Darío van retallar fins el 3-2 que seria definitiu. «El pròxim partit –dissabte 17 contra el Valls a casa–és una final», va assegurar un preocupat Justo Ruiz.