PUBLICITAT

Unes 11.500 persones visiten el Parc Natural de Sorteny a l'estiu

  • Els grups s'incrementen i sumen unes 3.000 visites durant la temporada
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El parc de Sorteny. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Durant els mesos d'estiu van passar pel Parc de Sorteny unes 11.500 persones, segons les dades recollides pel Comú de l'ecocomptador instal·lat a la caseta d'informació. D'aquestes, unes 3.000 corresponen a grups que hi van accedir abans de les 10 hores, el que va suposar un augment important d'aquest col·lectiu respecte a altres anys, segons indiquen des d'Ordino.

En aquest sentit, des del Parc van afirmar que alguns dies van rebre autobusos amb més de 400 persones, mostra de l'augment de la freqüentació d'aquest sector. El mes amb una major afluència va ser l'agost amb uns 4.500 visitants, seguits del juliol amb 2.500 i el juny amb un miler. La mitjana mensual es va situar entorn dels 1.200 visitants amb una important presència de públic familiar i turistes francesos i belgues. Els grups van acudir al Parc principalment a finals de juny i al juliol.

La temporada passada les estimacions donaven uns 20.780 visitants que van pujar a l'aparcament de la Canya de la Rabassa, tot i que aquesta xifra no es pot comparar amb la d'aquest any perquè el sistema de comptatge ha canviat, expliquen al comú. També dificulta la comparativa amb les dades de l'any passat i entre els diferents mesos és l'horari d'atenció als visitants de la caseta d'informació que no és el mateix al juny i al juliol.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT