PUBLICITAT

Set propostes per al concurs d'accions pel medi ambient

  • Es donaran guardons a les millors iniciatives per la sostenibilitat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El passat divendres va finalitzar el termini de presentació de candidatures per al Concurs d'Iniciatives Ambientals, que aquest any celebrarà la setena edició. Un total de set propostes es van presentar a la mostra. Quatre d'elles de col·lectius i tres de la comunitat educativa. Les categories d'empresaris i ciutadania restaran desertes.

El concurs és una iniciativa coordinada pel Govern i el Comú d'Escaldes, que té com a objectiu premiar les accions d'entitats, associacions, escoles, empresaris i ciutadans en general que s'estiguin realitzant o que s'hagin portat a terme durant el 2012 en l'àmbit del desenvolupament sostenible. També en la protecció del medi ambient, l'educació ambiental i, especialment, en relació amb la prevenció de residus.

La dotació de guardons per a la present edició del concurs comprèn un primer premi valorat en mil euros i un segon premi de 500 euros per a cadascuna de les quatre categories proposades: empresaris, ciutadania, entitats i col·lectius, a més d'escolars i universitaris.

A més, s'atorgarà un premi especial per a la millor iniciativa de prevenció de residus, també valorat en mil euros.

Les candidatures seran valorades per un jurat format per representants de diversos àmbits. Entre d'ells, el Departament de Medi Ambient del Comú d'Escaldes-Engordany, Centre Andorra Sostenible, el Departament de Medi Ambient del Govern d'Andorra, i amb el suport d'una persona tècnica ambiental d'entitats i empreses independents. També es comptarà amb un altre representant de la ciutadania.

Els resultats es faran públics durant la setmana del 12 al 16 de novembre i l'acte d'entrega de guardons tindrà lloc el dimarts 20 de novembre a l'Auditori Prat del Roure d'Escaldes-Engordany, una cerimònia que formarà part dels actes programats en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que se celebrarà entre els dies 17 i 25 d'aquest mes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT