PUBLICITAT

La filatèlia local triomfa a París

  • El Saló de tardor a la capital francesa premia a Andorra, convidada d'honor
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Dijous passat es va estrenar a París el Saló Filatèlic de tardor. A l'Espace Champerret. Una mostra on va participar el ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, que es va desplaçar cap a la capital del país del nord en representació d'Andorra, que aquest any té un paper especial.

Aquest esdeveniment filatèlic compta amb una afluència de 4.000 visitants amants i professionals del sector i altres. La Cambra

Sindical Francesa dels Negociants i Experts en Filatèlia, l'organitzador del Saló, escull una Administració postal per la qualitat de les seves emissions filatèliques. Aquest any, Andorra és convidada d'honor.

La presència d'Andorra consisteix en la presentació de trenta panells on els membres de Philandorre (societat d'estudis filatèlics i postals d'Andorra) presenten les seves peces. L'Oficina de Turisme d'Andorra a París hi té un espai per informar els visitants, adjacent a l'estand de La Poste d'Andorra i Correos espanyols.

D'altra banda, el jurat del Saló filatèlic va atorgar aquest any el Grand Prix de l'Art Philatélique européen al segell de La Poste d'Andorra intitulat Andorre- Restauration Casa de la Vall dibuixat per Stéphanie Ghinéa i gravat per Yves Beaujard. A més, en ocasió de la 66a edició del Saló, es va fer pública per primera vegada una emissió comuna França Andorra, intitulada Enric IV, copríncep d'Andorra al 1607.

El Saló filatèlic té lloc cada tardor a París i estarà obert al públic fins avui. La Cambra Sindical dels Negociants i Experts en Filatèlia s'encarrega de l'organització. L'actor principal del saló és La Poste francesa que procedeix a la venda de nombroses emissions primer dia. Hi són presents fins a 80 negociants francesos i estrangers i compta amb la presència de 15 administracions de correus estrangeres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT