Sense premi final

• La superioritat del FC Andorra en la segona part a la pista del Levante no troba justícia tot i l'empat a dos
VALÈNCIA

El FC Andorra va sumar un punt ahit del seu desplaçament a València, on tenia al davant el Levante Dominicos, equip que va plantar cara en la primera meitat però que en la segona va veure com els andorrans imposaven el ritme i les ocasions. Amb tot, al final l'Andorra només va poder tancar un empat, tot i que el premi hauria d'haver estat superior vist el que va passar en el terreny de joc.

La primera meitat va estar marcada per certa igualtat. El Levante intentava tenir un control que de mica en mica anava perdent, i l'Andorra estava disposat a aprofitar les seves oportunitats. Novament amb Ique jugant gran part dels minuts (en total durant el partit va sumar 36 minuts a la pista), els andorrans tenien armes per fer-ho passar malament els valencians, que tot i això van aconseguir posar-se per davant en el marcador.

Va ser en el minut 16, quan Ximo batia Aitor i feia pujar l'1-0 al municipal d'El Cabanyal. Amb aquest resultat, tot i la lluita dels tricolors fins el final del temps reglamentari, va acabar la primera meitat.

En la segona, l'Andorra va mostrar una altra cara, molt més agressiva i directa, i Ique va posar a funcionar la maquinària en atac per fer mal. Quan no era el porter Edo era la manca de punteria o la defensa, però el setge andorrà era clar. El Levante sortia amb moltes dificultats, i era l'Andorra qui manava. Així, en el minut 25 Antoñito va aconseguir anivellar el resultat, i just tres minuts després Ique va trobar premi a la qualitat que havia demostrat amb l'1-2. Ara bé, quan més semblava que el partit podia ser tricolor, els valencians van marcar en el 32 gràcies a Kiko. A partir d'aquí, la intensitat no va tenir premi, i el FC Andorra es va haver de conformar amb la suma d'un punt en la seva visita a València.

«ELS JUGADORS HAN SABUT PATIR» / El tècnic de l'Andorra, Carlos Sánchez, es mostrava molt satisfet per la feina dels seus jugadors, i elogiava l'esforç que havien fet durant els 40 minuts de joc: «Han sabut patir moltíssim». «Estic content, però amb la sensació de què podíem haver sumat més, tot i que hem demostrat que tenim ambició i això m'agrada molt». El tècnic madrileny va destacar el treball d'Ique: «Ens dóna molta sortida a dalt, és la nostra referència i fins i tot ha tingut el 2-3». «Hem d'estar contents del que estem fent fora d'Andorra, i seguir aguantant els partits que disputem a casa», va cloure l'entrenador.