PUBLICITAT

Gutiérrez s'estrena a la Copa del Món amb la 35a posició

  • El director tècnic de la FAE qualifica el resultat com a «esperançador de cara al futur»
EL PERIÒDIC
LEVI

Periodic
Gutiérrez, durant un eslàlom de la passada temporada a Alpe d'Huez. Foto: FAE

El debut de Mireia Gutiérrez en la temporada va arribar ahir amb una 35a posició a l'eslàlom de la Copa del Món disputada a Levi. L'andorrana, que va sortir amb el dorsal 67, es va quedar a les portes d'entrar en la segona mànega, on només es classifiquen les 30 millors de la primera baixada. Gutiérrez va acabar amb un crono de 1min 02,85s, a 2,61s de la finlandesa Tanja Poutiainen (1min 00,24s), i a només 0,29s de la 30a posició que donava el desitjat bitllet, en possessió de la francesa companya d'entrenaments de l'andorrana, Sandrine Aubert (1min 02,56s). Carles Visa, director tècnic de la FAE, va assegurar ahir que el resultat de l'andorrana era «excepcional», i especialment «esperançador de cara al futur».

Visa va qualificar com a «superesultat» el registre de la Mimi a l'estació finlandesa, tot i que va afirmar que l'andorrana no estava del tot satisfeta «perquè és una competidora» i en cada competició «sempre es demana el màxim». «Tot és millorable», hi va afegir Visa, «però ha d'anar poc a poc».

FRANCESES PER DARRERA DE MIMI / Un dels detalls de la cursa d'ahir és observar que algunes de les companyes de l'equip francès amb què entrena l'esquiadora andorrana van acabar per darrera d'ella. Laurie Mougiel va ser 36a molt a prop de Gutiérrez (a 0,03s), però després es troba en la 47a plaça la també francesa Anemone Marmottan, amb un crono d'1min 03,64s. Per davant de Gutiérrez van acabar Taina Bairoz, 31a i que no va entrar en la segona mànega per ben poc, Sandrine Aubert, que va fer el temps de tall del Top30, Anne Sophie Barthet, 23a en la primera mànega i 25a al final, i Tessa Worley, 14a en la baixada inicial i 21a en el global. El podi el van formar l'alemanya Maria Hoefl-Riesch, amb Poutiainen segona i la nord-americana Miakela Shiffrin en tercera posició.

La pròxima cita de la Copa del Món per a l'andorrana és a Aspen, als Estats Units, en l'eslàlom que es disputarà el 25 de novembre, d'aquí a dos diumenges.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT