PUBLICITAT

La Seu se suma a les activitats del festival futbolnet

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

La Seu d'Urgell ho té tot a punt per celebrar demà el Festival FutbolNet que impulsa la Fundació del FC Barcelona, i que compta amb el suport de l'Ajuntament urgellenc, la Diputació de Lleida, l'Agència Catalana de Consum i l'Obra Social la Caixa.

El Festival FutbolNet, que s'iniciarà a les 10 del matí a la plaça Catalunya (en cas de pluja, a la sala polivalent de la zona esportiva) de la capital de l'Alt Urgell, està obert a la participació de tots els nens i nenes de 8 a 12 anys, participin o no en el projecte.

L'activitat consistirà en la celebració de diversos partits de futbol entre un total de 16 equips de sis jugadors, amb un mínim de dos noies cadascun. Tots els participants rebran una samarreta com a obsequi.

A les 11 del matí, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, el diputat provincial de la Diputació de Lleida, Antoni Navinés, juntament amb la tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones, Anna Vives, i el tinent d'alcalde d'Esports, Lluís Biosca, visitaran aquest festival.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT