PUBLICITAT

La temporada comença per a 'Mimi' amb una Copa del Món

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

Mireia Gutiérrez és a Levi (Finlàndia), on ha estat tota aquesta setmana per preparar la primera cita de la temporada 2012-2013 Vinculada a l'equip francès, la Mimi inicia la campanya amb un plat fort com és la Copa del Món i en la seva especialitat, l'eslàlom, disciplina en la qual té 20,23 punts FIS que la situen la 161 del rànquing mundial.

En un primer moment, la intenció de l'esquiadora de la Federació Andorrana d'Esquí, que arriba «en plena forma» després d'una intensa pretemporada a Amèrica del Sud, és situar-se en la segona mànega, i això en Copa del Món significa entrar entre les 30 millors esquiadores en la primera baixada. Demà la competició continuarà a Levy amb l'eslàlom masculí, en el qual no hi ha cap corredor del Principat.

L'objectiu de Gutiérrez fins final d'any serà competir a totes les proves de la Copa del Món. Després, quan comenci el 2013, combinarà les cites mundialistes amb les de Copa d'Europa, en la qual pot entrar a competir en altres disciplines. Per exemple, no es descarta la supercombinada de Saint Moritz.

De cara als Mundials de Schladming (Àustria) l'objectiu principal de Gutiérrez serà l'eslàlom i entrar entre les vint primeres i tampoc no es descarta que faci la supercombinada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT