PUBLICITAT

Llovera tranca la bieleta de direcció i és dubte per a avui

EL PERIÒDIC
TARRAGONA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

La primera jornada del Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada va resultat nefasta per a Albert Llovera. El pilot d'Abarth va trencar la bieleta de direcció del seu Grande Punto S2000 en la jornada vespertina i va haver d'abandonar. Avui el seu concurs en la segona jornada de la cita catalana del Campionat del Món és una incògnita, ja que sí podria fer-ho si s'acull a l'opció super ral·li, amb la forta penalització que suposaria tot i que per al campió d'Espanya de ral·lis de terra del Grup N això no seria un problema ja que per a ell disputar el Catalunya és tot un premi de final de temporada.

Llovera va patir aquest incident quan conduir s'havia convertit en un risc enorme. La jornada matinal va començar sense pluja, però l'aigua no va trigar en aparèixer i ja a la tarda ho va fer de manera agressiva i acompanyada per fortes ràfegues de vent, convertint els trams de terra en rius de fang. D'aquí que es van produir nombrosos abandons i en el cas del pilot andorrà aquest es va produir en la segona passada per Terra Alta, en la cinquena de les sis especials que es disputaven ahir i que va provocar una sortida de pista.

MEMBRADO-RIBOLLEDA, CAUTS / El català Josep Maria Membrado i el seu copilot, l'andorrà Josep Ramon Ribolleda, també hi eren a la línia de sortida del Costa Daurada com a premi final de temporada després de ser campions del Català (en el cas de Ribolleda el primer títol, en el cas de Membrado el setè) però aquesta última carrera, a la que anaven per divertir-se, es va convertir en un suplici a causa dels aiguats. El tàndem catalano-andorrà va acabar sense ensurts, tot i admetre que no van voler assumir cap risc que pogués provocar algun problema mecànic greu en el seu Mitsubishi Lancer Evo X.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT