PUBLICITAT

Els desocupats s'incrementen fins als 1.162 a l'octubre

  • 350.000 euros per ampliar les dependències del Departament de Treball
E. O.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El ministre d'Interior i Justícia, Xavier Espot, va ser l'encarregat de donar la «mala notícia». Els aturats inscrits al servei d'ocupació sumaven 1.162 persones a l'octubre, xifra que representa un augment considerable en relació al mes anterior, quan aquells que estaven en cerca de feina eren 1.013. Espot va fer l'anunci responent a la consellera general socialdemòcrata Rosa Gili, que es va interessar per saber què ha fet el Govern per millorar els espais i mitjans del Servei d'Ocupació des que el Consell General aprovés una resolució instant-lo en aquest sentit.

A la pregunta inicial de Gili, el ministre va explicar que per a l'exercici vinent s'ha previst una partida de 350.000 euros per condicionar l'edifici de les Boïgues, que ja alberga les dependències del Servei d'Ocupació, per ampliar l'espai destinat al Departament de Treball en general, i en concret del Servei d'Ocupació. Així mateix, va explicar que malgrat les baixes que hi ha hagut entre els treballadors del Servei, sempre s'han cobert les vacants amb treballadors eventuals o per edicte de mobilitat interna. Espot va refermar, així, la voluntat que les vacants que hi pugui haver en aquest servei «no quedin per cobrir», i va apuntar que quan s'ampliïn les dependències també es mirarà d'ampliar el personal, amb un orientador laboral, dos tècnics administratius i un administratiu més –ara hi ha un cap de servei dos tècnics i un administratiu–, doncs el volum de feina ha desenvolupar ho requereix.

Espot va aprofitar per insistir que el pressupost per als programes de foment de l'ocupació s'incrementarà un 53% l'exercici 2013.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT