PUBLICITAT

Hampl: «Si l'afició no ve a veure'ns contra el Corunya no sé què més vol»

  • River buscarà aquesta nit el lideratge en solitari davant l'altre equip d'Or que continua invicte
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Hampl protegeix la pilota en el partit contra el Breogan al Poliesportiu. FOTO: TONY LARA

Arriba la sisena jornada i contra tot pronòstic els dos nouvinguts a la LEB Or que la temporada passada es van guanyar l'ascens en els parquets tornen a veure's les cares en un partit que ningú no sospitaria quan va començar la lliga. La lògica deia que serien dos equips que s'enfrontarien per la permanència però la grata realitat és una altra: River Andorra i Leyma Natura Corunya, els dos únics equips de la segona categoria del bàsquet espanyol que es mantenen invictes, es medeixen aquesta nit al Poliesportiu (21.00 hores) amb l'objectiu de fer-se amb el lideratge en solitari. Són equips amb idèntics números i idèntic estat mental. Tots dos han entrat per la porta gran en l'Adecco LEB Or i el pivot del River Thomas Hampl, en nom del vestidor, va fer una crida a l'afició perquè sigui el jugador número sis: «Ningú havia pensat al principi que ens enfrontaríem en aquestes condicions, és bonic veure'ns a dalt i estem al 100% per pensar en la victòria. Necessitem al nostre públic. Si la gent no ve contra el Corunya no sé que més vol. Serà un partidàs amb la lluita pel primer lloc».

La seva cara era un reflex de com està el vestidor. Transmetia la tranquil·litat de que tot va bé, de que els resultats acompanyen, de confiança. «Va tot bé, estem preparats», deia. La mateixa que Joan Peñarroya, que té a tota la plantilla com una moto, sense lesionats, per fer front a un equip «complert» en totes les seves posicions: «Han fitxat dotze jugadors contrastats. Són l'únic equip amb rotació de tres bases». Però sobretot li preocupa la que per a ell és la tripleta «més en forma» de la LEB Or: «Almazán, Suka i Bengoa. Ells sumen el 60% dels tirs de dos i Suka i Bengoa, el 60% en triples». La imprevisibilitat en el tir exterior contrasta amb la força de Kale sota els taulells: «El és el referent a la pintura».

La defensa, una vegada més, serà clau. Peñarroya va admetre que el River ha treballat «situacions que es poden donar» però va deixar clar que «pensem més en nosaltres que en el rival». Així ha estat fins ara i el que funciona, millor no tocar-ho.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT