PUBLICITAT

Llovera ja té ganes de «donar espectacle» en el Costa Daurada

  • L'altre andorrà, el copilot Membrado, recent campió del Català, admet competir «en desigualtat»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El cotxe de Llovera, ahir en la jornada prèvia de competició del Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada. Foto: FOTOESPORT

Albert Llovera, habitual en la cita del Mundial del Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada en les dues últimes temporades, no desaprofitarà l'oportunitat de tornar a ser avui en la línia de sortida en una prova de tres jornades en la qual se sent molt còmode, tant pel recorregut com pel suport que els aficionats li demostren des de les cunetes, i després d'una temporada en la qual ha centrat els esforços en un nou repte per a ell com ha estat l'Espanyol de terra.

Per això, tot i que es tracta d'una carrera amb adversaris de màxim nivell i en conseqüència molt exigent, el pilot d'Abarth va prometre competitivitat i alguna cosa més: «Allà estarem, lluitant i donant espectacle fins al final». Perquè ell és un dels grans protagonistes de la carrera catalana. Sap que és un dels que aporten espectacle, li agrada i ho gaudeix amb tothom.

Una altra cosa és què es trobarà a Tarragona. «Valoro de manera molt positiva els resultats aconseguits durant la present temporada, en tots els ral·lis ens hem estat barallant per les posicions de podi i això ha tingut els seus fruits a final d'any. En el Catalunya les coses seran diferents, és un ral·li molt llarg i quan comences ja has fet molts quilòmetres en els reconeixements». I un altre hàndicap és que Llovera no ha competit encara sobre asfalt aquest any: «Intentarem recuperar el feeling de manera ràpida», va prometre.

L'altre andorrà que serà al Costa Daurada és Josep Ramon Ribolleda, copilot del català Josep Maria Membrado, recents guanyadors del Campionat de Catalunya i convidats per l'organització per competir en la categoria producció, en la qual va admetre córrer «en desigualtat»: Els altres equips tenen més mitjans i a més nosaltres no estem habituats a disputar ral·lis de tres jornades. Malgrat tot estem molt il·lusionats».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT