PUBLICITAT

Un veí de la Seu, detingut amb 7.250 euros en tabac

EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

La Guàrdia Civil va detenir el passat dimecres J.L.T., de 40 anys i veí de la Seu d'Urgell, en el marc d'una operació que ha permès decomissar 7.250 paquets de tabac de contraban valorats en 27.650 euros. Els fets van passar a les set de la tarda quan els agents d'un operatiu establert als voltants de la duana de la Farga de Moles van observar dos vehicles Citroën Xsara, que baixaven a gran velocitat des d'Arcavell en direcció a la N-145.

Davant de la situació, els agents van avisar altres patrulles de la Seu d'Urgell per poder interceptar els vehicles i fer-ne la verificació fiscal. En aquest sentit, el primer vehicle no va fer cas de les senyals dels agents, i després d'aturar-se, el conductor va sortir corrents camp a través sense poder ser interceptat.

Pel que fa al segon vehicle, en veure la presència dels agents va donar la volta en direcció a Andorra, sent interceptat per una de les patrulles de servei. Els dos ocupants van fugir a peu però un d'ells va poder ser detingut per la Guàrdia Civil per un presumpte delicte de contraban i per pertinença a grup criminal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT